Montage > Bel: 085 080 1600

Projectmontage

Wij werken voor projectinrichters, meubelmerken, hotels, restaurantketens en kantoren. Hiervoor doen wij de montage van projectmeubilair zoals bureaustoelen, werkplekken én zelfs bedden én meubels!

Informatie ontvangen
Project montage

Wat verstaan wij onder projectmontage?

Onder projectmontage verstaan wij het monteren van projectmeubilair. Zoals werkplekken, bureaus, bureaustoelen, vergadertafels, restaurant inrichting én zelfs het monteren en gereedmaken van hotelkamers.

Over Gordijn Transport

Gordijn Transport is gespecialiseerd in transport, verhuizingen, opslag en projectmontage. Onder projectmontage verstaan wij het monteren en demonteren van meubels, inventaris, bekabeling en werkplekken. Dit doen wij met een ervaren team van monteurs, montagemedewerkers en ICT verhuizers. Vanwege onze kennis vanuit de projectverhuizingen kunnen wij uw organisatie altijd ondersteunen bij het verschillende projectmontage opdrachten. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Vraag dan snel en vrijblijvend een offerte aan bij Gordijn Transport.

Projectmontage voor restaurants en hotels

Wat voor type projectmontage kunnen wij doen?

In grote lijnen kunnen wij bijna alle vormen van projectmontage voor onze rekening nemen. Onze montagemedewerkers en monteurs (twee termen voor dezelfde werknemers binnen onze organisatie) voeren dagelijks allerlei verschillende opdrachten uit binnen de projectinrichting. Denk hierbij aan het monteren van zit sta bureaus tot het in elkaar zetten en monteren van vergadertafels en kasten.

Montage van kantoormeubilair

Hoe gaan wij te werk?

Heeft uw organisatie werk liggen voor projectmontage? Dan kunt u vrijblijvend informatie aanvragen bij Gordijn Transport. Eén van onze specialisten komt dan vrijblijvend langs om het project op te nemen. Zo kijken wij naar de omvang van het project, de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en het type gereedschap dat nodig zal zijn. Op basis daarvan krijgt u een projectplanning en een duidelijke offerte via de mail toegestuurd.