Projectmontage

Bekijk hier de mogelijkheden m.b.t. het uitbesteden van projectmontage. 

Project Montage

Wat verstaan wij onder Project Montage?

Onder projectmontage verstaan wij het monteren van projectmeubilair. Zoals werkplekken, bureaus, bureaustoelen, vergadertafels, restaurant inrichting én zelfs het monteren en gereedmaken van hotelkamers. Wat wij in feite doen is het ondersteunen van interieurarchitecten en projectinrichters bij de oplevering van projecten. Denk hierbij aan aan kantoor dat is verbouwd. De nieuwe vloer ligt erin, het nieuwe licht is aangesloten, de muren zijn geschilderd en het pand is klaar voor gebruik. Alleen de meubels missen nog. Het project montage team van Verhuisbedrijf Gordijn gaat het werk vervolgens afmaken. Dat betekent dat wij met een team van montagemedewerkers, verhuizers en een projectleider zorgen voor de oplevering van het pand. We zorgen dat de meubels op tijd worden geleverd en in het pand worden neergezet. Vervolgens gaan wij aan de slag om alle meubels netjes uit te pakken en neer te zetten op de juiste plek. Vervolgens worden de meubels gemonteerd. Dat kan verschillende van bureaus waarvan de tafelbladen gemonteerd moeten worden aan de onderstellen. En hele kasten en wandkasten die in elkaar gezet moeten worden. En gemonteerd worden om gebruiksklaar te maken. Vervolgens voeren wij alle karton, afval, papier en plastic (gescheiden) af bij een vuilstort.

Over Verhuisbedrijf Gordijn

Verhuisbedrijf Gordijn is gespecialiseerd in transport, verhuizingen, opslag en projectmontage. Onder projectmontage verstaan wij het monteren en demonteren van meubels, inventaris, bekabeling en werkplekken. Dit doen wij met een ervaren team van monteurs, montagemedewerkers en ICT verhuizers. Vanwege onze kennis vanuit de projectverhuizingen kunnen wij uw organisatie altijd ondersteunen bij het verschillende projectmontage opdrachten. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Vraag dan snel en vrijblijvend een offerte aan bij Verhuisbedrijf Gordijn.

Wat voor type projectmontage kunnen wij doen?

In grote lijnen kunnen wij bijna alle vormen van projectmontage voor onze rekening nemen. Onze montagemedewerkers en monteurs (twee termen voor dezelfde werknemers binnen onze organisatie) voeren dagelijks allerlei verschillende opdrachten uit binnen de projectinrichting. Denk hierbij aan het monteren van zit sta bureaus tot het in elkaar zetten en monteren van vergadertafels en kasten.

Hoe gaan wij te werk?

Heeft uw organisatie werk liggen voor projectmontage? Dan kunt u vrijblijvend informatie aanvragen bij Verhuisbedrijf Gordijn. Eén van onze specialisten komt dan vrijblijvend langs om het project op te nemen. Zo kijken wij naar de omvang van het project, de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en het type gereedschap dat nodig zal zijn. Op basis daarvan krijgt u een projectplanning en een duidelijke offerte via de mail toegestuurd.

Privacy Preference Center