Transport >

Meubeltransport

Wij werken voor bedrijven die dagelijks capaciteit tekort komen bij hun meubeltransport. Wij maken gebruik van de minst belastende vervoersmiddelen voor ons milieu.

Informatie ontvangen
Meubeltransport

Meubeltransport uitbesteden

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde logistiek partner die het gehele proces omtrent meubeltransport voor u uit handen kan nemen? Gordijn Transport is gespecialiseerd in de opslag en transport van meubels. Dit doen wij voor verschillende organisaties en merken door heel Nederland. Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerde partner voor uw meubeltransport, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, of direct bellen naar ons hoofdkantoor in Wateringen.

Hoe werkt onze dienstverlening?

Samen met één van onze specialisten kunt u een uitgebreid stappenplan maken voor het meubeltransport voor uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat de meubels op een nette, snelle en foutloze manier worden bezorgd bij uw klanten. Wij bieden de mogelijkheid om meubeltransport volledig uit te besteden. Er is echter ook een mogelijkheid om op oproep een vrachtwagen met chauffeur te huren. De chauffeurs en meubelverhuizers van Gordijn Transport hebben volledige kennis met het in- en uithuizen van meubels.

Wat zijn de kosten van meubeltransport?

De kosten van meubeltransport zijn afhankelijk van het type transport en of u ervoor kiest een volledige samenwerking aan te gaan. Bij een volledige samenwerking zorgt Gordijn Transport tevens voor de opslag en transport van de meubels. Tot aan uw eindklant zorgen wij ervoor dat onze meubelverhuizers de producten op een nette en representatieve manier afleveren bij uw klant. Wat de kosten hiervoor zijn is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren kunt u bespreken met één van onze specialisten.

Wat voor meubels kunnen wij transporteren?

In de basis kunnen wij bijna alle soorten meubels wel transporteren. Zo doen wij meubeltransport voor o.a. projectinrichters en kantoormeubel merken. Daarnaast doen wij het transport van schoolmeubels en horeca meubilair. Vaak wordt dit transport aan ons uitbesteed in combinatie met de tijdelijke opslag van deze meubels. Naast meubels doen wij ook transport en uitlevering van bijvoorbeeld keukens en witgoed.

Meubeltransport voor hotels en ziekenhuizen

Ons team wordt wekelijks ingezet voor het uitleveren van bijvoorbeeld matrassen, bedden of zelfs ziekenhuis meubels. In dit soort gevallen gaat het bijna altijd om grote leveringen en grote getallen per opdracht. In dit geval werken wij meestal met een aparte project offerte voor deze opdrachten.

Bel vrijblijvend naar het hoofdkantoor via het vaste nummer van Gordijn Transport 085 080 1600.

Wij bieden:

  • Duurzaam Transport
  • Vakkundige meubelbezorgers
  • Duurzame verpakkingsmaterialen
  • Bezorgers met een glimlach