Verhuizingen >

ICT verhuizingen

Moeten er kabelgoten, bekabeling, hardware of ICT systemen worden aangesloten of verhuisd? Laat het uitvoeren door onze getalenteerde ICT verhuizers.

Informatie ontvangen

ICT Verhuizingen

Bij iedere grote bedrijfsverhuizing, schoolverhuizing of zelfs interne verhuizing moet er een grote hoeveelheid bekabeling en hardware worden overgebracht van de ene naar de andere locatie. Op de nieuwe locatie moeten de bekabeling en hardware weer op een nette manier worden aangesloten. Dit werk valt onder ICT verhuizingen en het is één van dé specialisaties van Gordijn Transport.

Wie zijn onze ICT Verhuizers?

Het verhuizen van bekabeling en hardware is niet voor iedereen weggelegd. Gordijn Transport heeft een aantal getalenteerde ICT-ers in dienst. Dit zijn ervaren projectverhuizers die zijn omgeschoold tot ICT-ers tot hbo/universitaire ICT studenten uit de omgeving.

Wat is Cable Management?

Een belangrijk onderdeel van ICT verhuizingen is het zogenaamde Cable Management. Bij Cable Management wordt  op een professionele wijze alle bekabeling van computers en werkplekken ontkoppeld, opgeslagen, verdeeld en op de nieuwe locatie weer netjes aangesloten, zoals het de bedoeling was. Uw medewerkers hebben hierdoor snel weer beschikking over hun eigen werkplek, computer en aansluitingen.

Bel voor de kosten direct naar een specialist op het hoofdkantoor via: 085 080 1600.

Wij bieden:

  • Getalenteerde ICT-ers
  • Ervaring met Cable Management
  • Snelle en keurige verwerking van bekabeling
  • Ervaring met het monteren van kabelgoten
  • Vaste projectprijzen