Het oude ACG Gordijn Transporten is helaas in 2011 overgegaan in een andere grote transport organisatie. Echter zijn er nog steeds wekelijks oud werknemers bezig met ACG Gordijn Transporten, ondanks het feit dat het oude ACG Gordijn Transporten niet meer bestaat. Wekelijks worden er op social media nog foto’s geplaatst van oude vrachtwagens door oud werknemers waar zij in hun tijd bij ACG Gordijn Transporten op reden.

Na opstart van Gordijn Transport door Mike Gordijn en Wouter Meens in 2020 is er contact ontstaan met deze oud werknemers. Zij wilden weleens weten wat we van plan waren want niet iedereen kon zomaar onder die naam een bedrijf starten vonden ze. Na lang overleg onder de oud werknemers waren ze eruit, ze waren toch wel nieuwsgierig en wilden weleens kijken bij het nieuwe Gordijn Transport in Wateringen. Tijdens deze ontmoeting werd al best snel duidelijk dat ze het leuk vonden en kregen we veel tips over het werk in de transport. Ook hadden ze als verassing een heleboel foto’s van het oude ACG Gordijn Transporten meegenomen die ze in de loop der jaren hadden verzameld. Deze foto’s zijn geschonken aan ons en hebben een mooie plek gekregen in ons kantoor.

Het is geweldig om te zien en horen dat er zo enthousiast wordt  gereageerd met het opstarten van Gordijn Transport in Wateringen. Met een geschiedenis die bijna 150 jaar terug gaat laat dit zien dat ACG Gordijn Transporten enorm heeft geleefd onder het personeel en hoe begaan ze waren.