Verhuisbedrijf Gordijn groeit hard! Alleen het grootste deel van onze omzet komt nog steeds uit het netwerk van de oprichter, Mike Gordijn.

De Stageplaats

Om de groei naar het volgende niveau te brengen willen wij meer resultaat gaan halen uit onze website én webshop. Om dit te bewerkstelligen hebben wij hulp nodig van een online marketing student. De kennis hebben wij al in huis (één van de oprichters van Verhuisbedrijf Gordijn heeft namelijk een online marketing achtergrond). Alleen wij hebben zelf niet alle tijd om te werken aan onze website en social media kanalen. Om verder te kunnen groeien zal er dus iemand aan de slag moeten gaan met onze online marketing plannen. Je voert dus de takenlijst uit die wij dagelijks voor jou klaar hebben staan.

Deze takenlijst bestaat uit de volgende werkzaamheden:

Wat ga jij leren?

In de basis leren wij jou onze hele online marketing strategie ten uitvoer te brengen. Deze strategie bestaat uit een combinatie van social media en SEO. Met als doel om dagelijks nieuwe opdrachtgevers te werven via de website of social media kanalen.

Vereisten:

Wij staan open voor iedereen die aan de slag wil in een leuk en gezellig team. Een opleiding commerciële economie, multimedia of grafische vormgeving is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Wij zijn een team met hardwerkende verhuizers die iedere dag het maximale rendement uit de opdracht of klus halen. Daarom zoeken wij iemand die gewend is hard te werken (bijvoorbeeld achtergrond in de horeca of logistiek) zodat je makkelijk mee kan gaan in dit niveau.

 

Wat wij bieden:

 

Heb je interesse in deze stageplaats? Stuur dan even een e-mail naar wouter@gordijntransport.nl.

 

Privacy Preference Center