Huis verkocht? Een verhuizing aan het overwegen? Of moet jouw kantoor bijvoorbeeld snel naar een nieuwe huisvesting? Dan is het een overweging waard om de inboedel of kantoormeubilair te laten verhuizen door een verhuisbedrijf. Iedere verhuizing is weer anders en daarom wordt er altijd voorafgaand aan de verhuizing een offerte uitgebracht. Tip: Wees overigens voorzichtig met partijen die een prijs geven over de telefoon.

Waarom een Verhuisofferte Aanvragen?

Er is eigenlijk altijd een offerte nodig voor een verhuizing omdat er veel variabelen een rol spelen in de prijs. Denk alleen al aan de vraag over een verhuiswagen precies voor de deur van een woning of kantoor kan parkeren. Of dat er voor de deur geen plaats is. Dat betekent al dat de verhuizers dus langer moeten lopen tussen de verhuiswagen en de woning. Wat al snel weer een uur extra kan kosten op een dag. Of waardoor een verhuisbedrijf een extra verhuizer moet inzetten.

Om je een beetje op weg te helpen hebben wij een artikel geschreven met drie handige tips voor het aanvragen van een verhuisofferte. Om deze tips nu alvast snel op te sommen zijn het de volgende. Vraag minimaal drie offertes aan bij verhuisbedrijven die je via het internet kan vinden. Of die jou een kaartje thuis sturen. (Verhuisbedrijf Gordijn stuurt verkochte woningen namelijk een kaartje met een verhuisaanbieding). Vraag goed na tot hoeverre de verhuizing verzekerd is. En als laatste tip willen we je vragen altijd een offerte aan te vragen bij Verhuisbedrijf Gordijn wanneer je een verhuisbedrijf nodig hebt in de regio Zuid Holland!

Vraag Minimaal drie Verhuisoffertes aan!

In de basis is het verstandig om drie tot maximaal vijf offertes aan te vragen bij verhuisbedrijven. Veel meer kunnen we hier eigenlijk niet aan toevoegen. Behalve dat het belangrijk is dat u altijd de accountmanager van het verhuisbedrijf even bij u thuis langs laat komen. Zodat deze persoon de situatie ter plekke goed kan inschatten. Dat is later belangrijk voor een eerlijke totstandkoming van de verhuisofferte.

Vraag na in hoeverre de verhuizing verzekerd is?

Vraag altijd even na en onderbouwing van hoe de verzekering werkt voor de verhuizing. Eigenlijk zijn alle verhuisbedrijven goed verzekerd. Toch is het belangrijk om dit bevestigd te krijgen. Wanneer een duur familiestuk of meubelstuk kapot gaat bij de verhuizing. Dan is het snel opgelost (qua geld dan) wanneer de verhuizing verzekerd is, en gedeclareerd kan worden.

Kijk niet alleen naar de prijs

Dit artikel is geschreven door iemand die bij een verhuisbedrijf werkt. En er natuurlijk een belang bij heeft dat opdrachtgevers niet alleen maar naar de prijs van de verhuisofferte kijken. Toch is dit onze laatste tip om mee te geven. Uiteraard is de prijs een belangrijk onderdeel van de keuze voor een verhuisbedrijf. Daarbij hoeft de prijs van een verhuizing absoluut niet buitensporig te zijn. Maar in de basis schakelt met een verhuisbedrijf in om volledig ontlast te worden. Zodat men niet hoeft na te denken over het overbrengen van spullen van A naar B. Het is daarom van groot belang om te kiezen voor de beste partij, en niet voor de goedkoopste. Een accountmanager van een verhuisbedrijf die een te lage inschatting maakt van de verhuizing kan dit doen vanuit incompetentie. Hij of zij heeft misschien iets over het hoofd gezien waardoor de prijs lager uit komt te vallen. Dit kan op de dag van de verhuizing zelf nog wel eens voor vervelende discussies zorgen.

Vraag daarom altijd bij een offerte die veel hoger of juist veel lager is na waarom het verschil met andere offertes zo groot is. Op basis daarvan kan je er nog wel eens achterkomen dat andere partijen iets vergeten zijn of iets juist onnodig teveel hebben gerekend.

Bonustip: Kies voor een lokaal verhuisbedrijf

Als laatste tip is het absoluut te adviseren om voor een lokaal verhuisbedrijf te kiezen. Lokale verhuisbedrijven hebben vaak na jaren en jaren verhuizen kennis van de wijk, de weg ernaartoe en het type woning waar u vandaan verhuisd en zelfs naartoe gaat. Op basis daarvan kunnen accountmanagers een betere inschatting maken van de prijs dan iemand die niet uit de buurt komt.

Een verhuisofferte van Verhuisbedrijf Gordijn

Gaat u verhuizen vanuit of naar de regio Zuid Holland? Dan komt één van onze accountmanagers graag langs om eens kennis te maken en een verhuisofferte op te nemen. Met een zeer ervaren team van verhuizers voeren wij iedere verhuizing graag voor jou uit.

Verhuisbedrijf Gordijn doet verhuizingen in de volgende steden:

Verhuisofferte voor een bedrijfsverhuizing

Voor de verhuizing van een bedrijf, bedrijfspand, warehouse, opslag, archief en loods is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Voor iedere offerte geldt dat één van onze verhuisadviseurs langs moet komen voor een verhuis opname. Tijdens deze opname wordt er een inschatting van het werk gemaakt. En bespreekt de verhuisadviseur met u wat de mogelijkheden en obstakels van de verhuizing kunnen zijn. Daarnaast kunt u specifieke elementen bespreken. Zoals het gefaseerd verhuizen van een bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat een bedrijf niet stil kan komen te liggen. En dat er gefaseerd verhuisd moet worden. In dit geval wordt hier in de offerte voor deze bedrijfsverhuizing rekening mee gehouden.

Verhuisofferte voor een kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing is vaak iets makkelijker dan een bedrijfsverhuizing.

Verhuisofferte voor een verhuizing in Den Haag

Privacy Preference Center