Bedrijfsverhuizingen

Lees hieronder de mogelijkheden én vraag direct een prijsopgaaf!

Verhuis Offerte
Drie verhuizers die meubels een een vrachtwagen laden voor meubeltransport.

Een bedrijfsverhuizing laten uitvoeren

Heeft uw bedrijf hulp nodig bij het laten uitvoeren van een specialistische bedrijfsverhuizing? Gordijn Transport is een gespecialiseerde verhuisorganisatie met de nadruk op de zakelijke markt. Jaarlijks voeren wij voor verschillende bedrijven verhuizingen uit in de regio Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Schiphol en Amsterdam. Bovendien zorgen wij voor een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Wij bereiden uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor tot in detail. Vooraf bespreken we hoe we het beste de verhuizing kunnen uitvoeren, in welke volgorde de verhuizing gaat plaatsvinden en hoeveel tijd er nodig is. Wij zorgen voor een goede planning welke volledig is afgestemd op uw openingstijden, zodat u er zo min mogelijk hinder van ervaart.

Wat kost een bedrijfsverhuizing?

Voordat je besluit een offerte aan te vragen is het verstand om eerst te weten wat je qua kosten kan verwachten. De kosten zijn natuurlijk van verschillende factoren afhankelijk. Die bovenop de prijzen kunnen komen die hieronder worden beschreven. Daarentegen geeft het volgende overzicht een vrij duidelijke indicatie van te verwachten kosten.

De verhuizing van een bedrijf of kantoor is afhankelijk van een aantal factoren. Om te beginnen het aantal werkplekken (bureaus, bureaustoelen, computers en kasten), de inventaris (projectmeubilair, kantine meubels, keuken, kasten en vergaderruimtes) én dan nog bijvoorbeeld de loods, opslag of een bedrijfsarchief.

Een bedrijfsverhuizing met vijf tot tien werkplekken kost tussen de €2500 en €4000 exclusief 21% btw.

Een bedrijfsverhuizing vanaf elf tot 20 werkplekken ligt al snel tussen de €4500 en €7500  exclusief 21% btw.

Boven de 20 werkplekken is het belangrijk dat er een offerte op maat gemaakt wordt. In dit geval is er al snel sprake van een projectverhuizing die in fasen uitgevoerd dient te worden.

Team van Gordijn Transport!

Meubeltransport

Eén aanspreekpunt

Bij een bedrijfsverhuizing wordt er één projectleider aangesteld. Deze projectleider is uw vaste aanspreekpunt. Aan deze projectleider kunt u vóór, tijdens én na uw verhuizing al uw vragen rondom uw bedrijfsverhuizing stellen.

Voorwaarden en verzekeren van een bedrijfsverhuizing

De Algemene Voorwaarden Bedrijfsverhuizingen (AVB) gelden bij uw bedrijfsverhuizing. Voorafgaand aan elke verhuizing bespreken wij met u welke verzekering in uw geval het meest geschikt is. Het is altijd mogelijk om uw waardevolle en/of risicovolle goederen apart te verzekeren.

Tijdens al onze werkzaamheden is altijd onze verplichte WA-verzekering van toepassing. Deze dekt schade aan gebouwen en aan bezittingen van derden tot een bedrag van € 1.350.000.

Checklist bedrijfsverhuizingen

Bij een verhuizing komt veel kijken. Daarom hebben een praktische verhuischecklist opgesteld, waardoor u niets vergeet tijdens uw verhuizing. Wilt u deze checklist graag ontvangen? Neem dan gerust contact op met Gordijn Transport via ons mailadres planning@gordijntransport.nl of bel ons op nummer 085 080 1600.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag een perfect geregelde verhuizing in de regio Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Schiphol of Amsterdam? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij Gordijn Transport!